Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Vepřové medailónky na grilu, bramborový salát

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1466 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté a osušené maso naklepeme, ochutíme grilovací směsí dle vlastního výběru. Brambory uvaříme ve slupce, ještě teplé oloupeme, nakrájíme na kousky, přidáme jemně pokrájenou bílou část cibulky a nasekanou petrželku. Zakápneme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme v chladu uležet. Do vychlazeného salátu vmícháme nakrájenou zelenou nať jarní cibulky. Na grilu opečeme z obou stran maso. Maso podáváme se salátem, obložené na plátky pokrájenou okurkou a výsečemi rajčat.

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 01. 2016 07:05
Vyzkouším, líbí se mi i salát:-)

Naši partneři